Skip to content

Erfarne utviklere og data engineers

On-site
  • Oslo, Trondheim, Bergen, Oslo, Norway

Jobb-beskrivelse

Vi leter etter erfarne utviklere og data engineers
Er du en erfaren utvikler eller data engineer? Har du jobbet som konsulent eller er du nysgjerrig på om det kan passe for deg? Da tar vi gjerne en uforpliktende prat med deg.

Vil du ta en prat over en kaffekopp? Gå inn på Søknadsskjema, legg inn telefonnummeret ditt og vi ringer deg tilbake.


Hva får du hos oss?
Har du noen gang tenkt på å eie din arbeidsplass? Men syns det er skummelt å gjøre det alene?

Vi som jobber i Kantega mener vi har verdens beste arbeidsplass. Vi eier alle like mye og vi jobber sammen mot et felles mål. Vi satser på faglig og personlig utvikling i vårt anerkjente fagmiljø. Du får gode kolleger som bidrar når det trengs, og vi har en eierstruktur som sørger for at alle får medbestemmelse når store beslutninger skal fattes.

Hos oss får du jobbe med fantastiske kunder og viktige prosjekter som betyr mye for mange. Vi jobber tett med kundene og ønsker langsiktige kundeforhold hvor kunden ser på oss som en strategisk teknologipartner.

I løpet av over 20 år har vi vokst til en gjeng på 200 kolleger, som jobber fra kontorene i Bergen, Oslo og Trondheim.

Hva ser vi etter?
Du må trives i konsulentrollen og samtidig sette pris på at du har kolleger og et arbeidsmiljø der vi jobber sammen mot felles mål.

Du er nysgjerrig på hvordan du kan bidra til å gjøre hverdagen bedre for kunden og menneskene rundt deg. Du liker å få ting til å skje og du viser lidenskap for faget ditt.

Vi har satt opp noen ønsker til hvem vi skal ansette, men her er det rom for variasjon.

Senior utvikler
Du er en senior utvikler med minst fem års erfaring. Java og Kotlin på backend og/eller React og Typescript på frontend står på lista over ting du har erfaring med. Vi har også behov for folk som har jobbet mye med skyplattformer. Vi ønsker deg som brenner for faget ditt, er nysgjerrig på ny teknologi, og liker å jobbe med folk for å lage gode løsninger. Vi tror du ser menneskene rundt deg, bidrar inn i teamet og har lyst til å påvirke arbeidsplassen din – altså at du en lagspiller.

Rett kandidat har enten hatt tilsvarende stilling tidligere, eller jobbet med mange av de oppgavene og teknologiene som kreves i rollen. Her er vi åpne for å ta en nærmere prat for å avklare om dette er noe for deg.


Erfaren data engineer
Som data engineer i Kantega får du jobbe i tverrfaglige team med spennende kunder som jobber med å bli mer datadrevet. Du vil jobbe med å tilgjengeliggjøre data fra ulike kilder til analytiske formål. Vi bruker skybaserte data- og analyseplattformer for mottak, lagring, foredling og tilgjengeliggjøring. Vi baserer oss på beste praksiser som infrastruktur som kode, automatisering av data pipelines og sporbarhet i data. Du får jobbe med alt fra kortere oppdrag hvor du får mulighet til å holde deg oppdatert og prøve ut på den nyeste teknologien. RAG-teknologi, chatbot’er og PowerBI er noen eksempler på det vi jobber med. Du vil jobbe med data scientists og andre fagpersoner som bruker tilgjengelige datasett for analyser, visualisering i dashbords og maskinlæring.

Rett kandidat har enten hatt tilsvarende stilling tidligere, eller jobbet med mange av de oppgavene og teknologiene som kreves i rollen. Her er vi åpne for å ta en nærmere prat for å avklare om dette er noe for deg.


Hvordan skjer rekrutteringen?
Du må gjerne sende inn en søknad med CV, men vi starter gjerne med en uforpliktende og konfidensiell prat for å finne ut om vi er rett sted for deg. Det er mer enn nok å legge igjen en lenke til din Linkedin-profil i første omgang. Da kan vi snakke nærmere om kompetanse, kundene våre, gjensidige forventninger, arbeidsmiljø og andre ting du lurer på. I løpet av prosessen får du møte potensielle kolleger som kan si litt om sine erfaringer.

Nyutdannet?

Denne gangen er det folk med lengre erfaring vi trenger.

Hver sommer har vi flere studentteam som jobber hos oss. Mange får tilbud om deltidsjobb etterpå. På denne måten får vi testet ut hverandre før vi inngår en fast arbeidsavtale. Dette er en måte som har fungert supert hos oss.

Språk
Kundene våre har norsk som arbeidsspråk og derfor er det viktig for oss at du skriver og snakker godt norsk eller annet skandinavisk språk.Gleder oss til å høre fra deg!or