Skip to content

Sommerjobb i Kantega ☀️

Velkommen til en relevant, artig og lærerik opplevelse. Med gode jobbmuligheter etterpå!

Aktuelle sommerjobber

Høstens søknadsprosess er over. Det kom inn over 500 (!) søknader. Nå ser vi fram til sommeren og 3 supre team i hver sin by 😊 Neste søknadsfrist vil være tidlig oktober 2023.

Ingen ledige stillinger

Kort fortalt

Vi tilbyr sommerjobb i Oslo, Bergen og Trondheim

Sommerprosjektet varer i 6 uker

Du får god lønn og så mye is du bare orker

Jobb i tverrfaglig team sammen med andre studenter

Oppfølging fra erfarne seniorkonsulenter underveis

En super inngang til fast ansettelse

En sommer du vil huske for resten av livet ☀️

Dette er en unik mulighet til å bygge gode relasjoner mens du lærer nye ting og setter det ut i praksis. Ikke minst er det en super smakebit på teknologibransjen. Mange har gått denne veien før: Du får ekte og verdifull kundeerfaring, med gode muligheter for fast jobb i Kantega.

Sommerprosjektet i Kantega varer i 6 uker gjennom sommeren 2023. Vi kan by på skikkelig lønn, et supert arbeidsmiljø og så mye is du bare orker. Du vil jobbe sammen med andre studenter i et tverrfaglig team, og teamet får tett oppfølging fra våre erfarne seniorkonsulenter underveis. Du velger case sammen med resten av gjengen, og fokuset er på læring, testing og utvikling.

Du trenger heller ikke frykte for at det blir bare jobb - ikke noe sosialt. Gjennom hele sommeren legger vi vekt på sosiale arrangementer, enten i egne lokaler eller utenfor. Veldig ofte med god mat og drikke. Og kommer dere på noe selv, så er vi jo kjempeglad i folk som tar initiativ i Kantega 😊 I tillegg er Kantega også en del av Workation, som jobber for å skape bedre koblinger mellom studenter og næringslivet i Trondheim. De arrangerer i snitt to sosiale arrangementer hver uke gjennom sommeren.

Sagt om sommerjobb i Kantega

6 utrolig læringsrike uker, og vi har rukket å gjennomføre mange designiterasjoner, brukertester, programmeringstimer, og selvfølgelig masse iskrem!

Vi har hatt det så gøy på jobb at det var hakket før vi tok med oss soveposer og flyttet inn!

Alt i alt har sommeren overgått våre forventninger, der vi fikk jobbet med fantastiske kolleger, fått god oppfølging og veiledning fra mentorer, og opplevd mange morsomme aktiviteter sammen.

Etter 6 uker effektiv jobbing på en utrolig arbeidsplass, er vi litt paffe og veldig fornøyde. Det blir digg med ferie, men også vemodig.

Kantega er et sted hvor det er lov å være litt nerd.

Sjukt nais å jobbe i Kantega!

Om å være ny, og om kompetansedeling

Karen, systemutvikler ved Trondheimskontoret, forteller litt om hvor viktig det er å ha kultur for kompetansedeling. Og Karen begynte som sommerstudent ☀️

Jobb med ekte kunder og prosjekter som betyr mye for mange

I sommerprosjektet får du ekte kundeerfaring. Vi bruker god tid på å sortere potensielle prosjekter, og et viktig kriterie er at prosessen gagner kunden like mye som vår egen læring. Flere av våre tidligere sommerprosjekter har blitt realisert som løsninger for sluttbrukere.

Kantega har i alle år utviklet det vi kaller virksomhetskritiske løsninger, for noen av de mest kjente merkevarene i Norge. Vipps, BankID, Posten, Sparebank 1 og Fiskeridirektoratet er noen eksempler. Dette er en type løsninger som er veldig viktig for kunden og gjør at dersom de bryter sammen, så bryter nærmest kunden sammen. For å lage de beste løsningene må vi derfor eksperimentere mye, og det stiller høye krav til vår faglige kompetanse og domenekunnskap. I løpet av sommerprosjektet vil vi dele det vi kan med deg og teamet.

Tidligere prosjekter

Her kan du lese noen historier fra tidligere studenter ✍

6 gode grunner til å være sommerstudent hos Kantega

Alle gode ting er 6. 6 studenter, 6 uker, 6 gode grunner.

Hvordan kan vi gi supporttelefonen til Dele en velfortjent pause?

Laget løsning for å brukerne av bilkollektiv.

Sparket i gang sommeren

Implementering av el-sparkesykkelløsning integrert i reiseplanlegger.

Relevant læring om prosess, design og teknologi

I sommerprosjektet får du bryne deg på en ekte og utfordrende case sammen med teamet ditt. Målet er å finne en god idé, og så teste den ut sammen med kunden.

Du vil sannsynligvis eksperimentere med ny teknologi, og det er litt av poenget også. Vi tror at prøving er en god form for læring, og derfor vil du trene på å teste nye ting. Kanskje vil du lære mer om AI, Google Design Sprint eller noe helt annet? Du vil uansett lære hvordan alt dette henger sammen i et utviklingsløp for nye digitale løsninger.

Vi hjelper deg og teamet i gang, med tett oppfølging fra våre erfarne mentorer på prosess, design og utvikling.

Tett på de beste folka

Hvert team får sine faste veiledere gjennom hele perioden. Da blir det kort vei til svar hvis du trenger hjelp til noe. Å ha besøk av sommerstudenter er et av årets høydepunkter, og i Kantega har veiledning av sommerstudenter like høy verdi som alle andre prosjekter vi deltar i.

Kantega er en arbeidsplass litt utenom det vanlige

Siden 2003 har vi bygget opp et av landets sterkeste fagmiljøer innen design, teknologi og rådgivning. Vi har gjort dette på vår egen måte, og i dag er vi ca. 180 kolleger med kontorer i Oslo, Bergen og Trondheim.

Det finnes mange ansatteide selskaper i verden, men det er få steder hvor alle ansatte eier like mye. Slik er det i Kantega – det gjør eiermodellen vår ganske unik. Det spiller ingen rolle om du er administrerende direktør, utvikler eller kantineansvarlig. Hver rolle er viktig på sin måte, og derfor vil vi at alle skal eie like mye.

Les mer om eiermodellen vår og hva den kan bety for deg.