Skip to content

Sommerjobb i Kantega ☀️

Velkommen til en relevant, artig og lærerik opplevelse. Med gode jobbmuligheter etterpå.

Aktuelle sommerjobber

Fristen for å søke var 1. oktober, så nå har vi kjørt en drøss med intervjuer. Og alle teamene er fulltallige. Hurra🥳

Det kom 680 søknader, helt vilt! 🎉

Ingen ledige stillinger
Ingen ledige stillinger matchet søket ditt

Kort fortalt

Vi tilbyr sommerjobb i Oslo, Bergen og Trondheim

Sommerprosjektet varer i 6 uker

Du får god lønn og så mye is du bare orker

Jobb i tverrfaglig team sammen med andre studenter

Oppfølging fra erfarne seniorkonsulenter underveis

En super inngang til fast ansettelse

Klarer du å gjøre oss nysgjerrig på deg?

Vi er ute etter å forstå hvem du er og hva du motiveres av. I tillegg prøver vi å forstå hvilken erfaring du har med deg fra studier, tidligere jobber og verv. Vårt mål er å sette sammen et team som utfyller hverandre både faglig og på personlige egenskaper.

I søknadsteksten ser vi etter hva som er det unike med nettopp deg og hva du motiveres av. Her kan du ta med det som ikke nødvendigvis passer i en CV, men som er med på å skille deg ut fra andre søkere. Selg deg selv, men vær konkret og bruk eksempler!

Øverst i CV-en din skriver du et kort sammendrag som gir en oversikt over relevant erfaring, fag du ønsker å trekke frem fra utdanningsløpet og dine personlige egenskaper. I CV-en kan du skrive litt om jobbinnholdet og oppgavene i tillegg til tidspunkt og jobbtittel.

En sommer du vil huske for resten av livet ☀️

Dette er en unik mulighet til å bygge gode relasjoner mens du lærer nye ting og setter det ut i praksis. Ikke minst er det en super smakebit på teknologibransjen. Mange har gått denne veien før: Du får ekte og verdifull kundeerfaring, med gode muligheter for fast jobb i Kantega.

Sommerprosjektet i Kantega varer i 6 uker gjennom sommeren 2024. Vi kan by på skikkelig lønn, et supert arbeidsmiljø og så mye is du bare orker. Du vil jobbe sammen med andre studenter i et tverrfaglig team, og teamet får tett oppfølging fra våre erfarne seniorkonsulenter underveis. Du velger case sammen med resten av gjengen, og fokuset er på læring, testing og utvikling.

Sagt om sommerjobb i Kantega

6 utrolig læringsrike uker, og vi har rukket å gjennomføre mange designiterasjoner, brukertester, programmeringstimer, og selvfølgelig masse iskrem!

Vi har hatt det så gøy på jobb at det var hakket før vi tok med oss soveposer og flyttet inn!

Alt i alt har sommeren overgått våre forventninger, der vi fikk jobbet med fantastiske kolleger, fått god oppfølging og veiledning fra mentorer, og opplevd mange morsomme aktiviteter sammen.

Etter 6 uker effektiv jobbing på en utrolig arbeidsplass, er vi litt paffe og veldig fornøyde. Det blir digg med ferie, men også vemodig.

Kantega er et sted hvor det er lov å være litt nerd.

Sjukt nais å jobbe i Kantega!

Jobb med ekte kunder og prosjekter som betyr mye for mange

I sommerprosjektet får du ekte kundeerfaring. Vi bruker god tid på å sortere potensielle prosjekter, og et viktig kriterie er at prosessen gagner kunden like mye som vår egen læring. Flere av våre tidligere sommerprosjekter har blitt realisert som løsninger for sluttbrukere.

Kantega har i alle år utviklet det vi kaller virksomhetskritiske løsninger, for noen av de mest kjente merkevarene i Norge. Vipps, BankID, Posten, Sparebank 1 og Fiskeridirektoratet er noen eksempler. Dette er en type løsninger som er veldig viktig for kunden og gjør at dersom de bryter sammen, så bryter nærmest kunden sammen. For å lage de beste løsningene må vi derfor eksperimentere mye, og det stiller høye krav til vår faglige kompetanse og domenekunnskap. I løpet av sommerprosjektet vil vi dele det vi kan med deg og teamet.

Tidligere prosjekter

Her kan du lese noen historier fra tidligere studenter ✍

Elvis has entered the building! 🕺

Hva skal til for at folk gidder å snakke med en chatbot? Trondheimsteamet i 2023 fikk boltre seg i GPT.

Knipsing av folk i farta 📸

Gjengen i Bergen laget løsning for å gjenkjenne og knipse folk i farta under terrengløp og andre løp.

6 gode grunner til å være sommerstudent hos Kantega

Alle gode ting er 6. 6 studenter, 6 uker, 6 gode grunner.

Relevant læring om prosess, design og teknologi

I sommerprosjektet får du bryne deg på en ekte og utfordrende case sammen med teamet ditt. Målet er å finne en god idé, og så teste den ut sammen med kunden.

Du vil sannsynligvis eksperimentere med ny teknologi, og det er litt av poenget også. Vi tror at prøving er en god form for læring, og derfor vil du trene på å teste nye ting. Kanskje vil du lære mer om AI, Google Design Sprint eller noe helt annet? Du vil uansett lære hvordan alt dette henger sammen i et utviklingsløp for nye digitale løsninger.

Vi hjelper deg og teamet i gang, med tett oppfølging fra våre erfarne mentorer på prosess, design og utvikling.

Tett på de beste folka

Hvert team får sine faste veiledere gjennom hele perioden. Da blir det kort vei til svar hvis du trenger hjelp til noe. Å ha besøk av sommerstudenter er et av årets høydepunkter, og i Kantega har veiledning av sommerstudenter like høy verdi som alle andre prosjekter vi deltar i.

Kantega er en arbeidsplass litt utenom det vanlige

Siden 2003 har vi bygget opp et av landets sterkeste fagmiljøer innen design, teknologi og rådgivning. Vi har gjort dette på vår egen måte, og i dag er vi ca. 200 kolleger med kontorer i Oslo, Bergen og Trondheim.

Det finnes mange ansatteide selskaper i verden, men det er få steder hvor alle ansatte eier like mye. Slik er det i Kantega – det gjør eiermodellen vår ganske unik. Det spiller ingen rolle om du er administrerende direktør, utvikler eller kantineansvarlig. Hver rolle er viktig på sin måte, og derfor vil vi at alle skal eie like mye.

Les mer om eiermodellen vår og hva den kan bety for deg.