Skip to content

Senior systemutvikler og medeier til Trondheimskontoret

On-site
  • Trondheim, Trööndelage, Norway
Trondheim

Jobb-beskrivelse

Vi jakter ikke enhjørninger

Det betyr at vi ikke kommer til å skrive en spec med krav du umulig kan møte. Det vi er på jakt etter er personer som trives i et teknologimiljø. Denne gangen ønsker vi at du har minst 7-8 års erfaring som utvikler, og er god på akkurat det du er god på. Det viktigste er at du har noe du brenner for og er nysgjerrig på - uten at du trenger å kunne alt annet i verden samtidig. Kontoret vårt vokser, og vi trenger å finne enda flere medeiere. Har du kompetanse innen systemutvikling, backend, frontend, sikkerhet, DevOps ++ vil vi veldig gjerne høre fra deg!Hva får du hos oss?

Vi tilbyr en spennende rolle i et prisbelønnet arbeidsmiljø. Som et ansatteid selskap kan vi sette premissene for hva et godt arbeidsmiljø er for oss. De viktige valgene for hvordan selskapet og arbeidsmiljøet skal være tar vi sammen.


Hvordan jobber vi

I Kantega liker vi å jobbe sammen med andre fra Kantega. Vi leter etter kunder hvor vi kan være flere sammen, og har en kombinasjon av uteprosjekt og inneprosjekt. Det betyr at noen av våre team er ute hos kunden, andre jobber for kunden i våre lokaler. Vi lever av å levere skreddersydde IT-løsninger, og vi kan dekke inn alle roller i et utviklingsløp.

Våre lokaler i Bassengbakken på Solsiden er utformet med et mål om at det skal være et godt sted å jobbe med konsentrasjonsarbeid. Derfor har vi ingen store åpne landskap, men en blanding av teamrom, enkeltceller og møterom med god kapasitet, slik at du både skal kunne jobbe fokusert med dine oppgaver og samarbeide godt med andre. Vi har også en god kantine og sosiale soner godt adskilt fra teamrommene.

Lønns- og eiermodell

Vi mener at lik lønn for likt arbeid bør være en selvfølge. Vi har derfor en åpen lønnsmodell hvor alle vurderes innen fem ulike kategorier og kravene for hvert trinn er tydelige og forutsigbare. Disse kategoriene er handlingsramme, problemløsning, ledelse/ansvar, kommunikasjon og kvalifikasjon.


Det betyr at du enkelt kan få et overblikk over hva du kan utvikle deg på dersom du ønsker å klatre i lønnsstigen.


God fastlønn ligger i bunn, i tillegg tilbys alle ansatte medeierskap i selskapet. De første 1000 aksjene gir vi i velkomstgave, og etter ca. 2 år kan du eie det samme som de som har vært med fra starten i 2003 - til en fornuftig pris. Overskuddet det deler vi, selvfølgelig.


Kompetanseheving

Fagmiljøet i Kantega står veldig sterkt. Vi jobber aktivt for å bevare og videreutvikle fagmiljøene på tvers av kontorene våre. Vi har tro på at alle bør ha en god balanse mellom arbeid og fritid for å ha det bra på begge fronter. Det betyr at vi har kompetanseheving i arbeidstiden.


Vi digger muligheten vi har til å utvikle oss faglig, bryne oss på utfordringer, mestre dem sammen og lære av hverandre.


Om Kantega

I dag er vi 180 personer i Kantega og vi trenger flere dyktige kollegaer.

Vi eier vårt eget selskap. Det gjør noe med oss og forholdet til kundene våre og løsningene vi lager. Vi tar initiativ, og jobber for å få frem det beste i hverandre. Vi liker å jobbe med kunder som løser viktige problemer for samfunnet.


Kunder

Vi har mange forskjellige og spennende kunder. Vi er blant annet inne hos Sparebank1, NTE, Enova, Tensio, Vipps, BankID, DNB og flere spennende start-ups.

Kvalifikasjoner

Vi trenger dyktige folk, uavhengig av om du er backend, frontend, eller fullstack-utvikler. Arbeidsspråket hos Kantega er norsk og det gjelder de fleste av våre kunder også. Vi ønsker derfor at du behersker et skandinavisk språk godt. 


Send oss en søknad, eller ring oss for en uformell prat for å høre mer om hva vi tenker rundt jobben vi gjør.


Kontaktpersoner

Camilla Wadseth || Kontorleder  || tlf: +47 986 04 879 || camilla.wadseth@kantega.no

Tormod Skåle || Salgsdirektør || tlf: +47 400 05 471 || tormod.skale@kantega.no

or