Skip to content

UX til bergenskontoret

Norge, Vestland, BergenBergen

Jobb-beskrivelse

Vi jakter ikke enhjørninger

Det betyr at vi ikke kommer til å skrive en spec med krav du umulig kan møte. Det vi er på jakt etter er personer som trives i et teknologimiljø. Denne gangen ønsker vi at du har minimum 2-3 års erfaring, og er god på akkurat det du er god på. Det viktigste er at du har noe du brenner for og er nysgjerrig på - uten at du trenger å kunne alt annet i verden samtidig. Kontoret vårt vokser, og vi trenger å finne enda flere medeiere. Vi ser etter flere med kompetanse innen UX/UI for å kunne ta flere langsiktige oppdrag hvor du kan jobbe i tverrfaglige team. Hos oss er det kun unntaksvis at du trenger å stå i spagat mellom to prosjekter, vi ønsker at du skal kunne fokusere på en kunde om gangen. 


Hvorfor velge oss?Kvalifikasjoner

Hva får du hos oss?

Vi tilbyr en spennende rolle i et prisbelønnet arbeidsmiljø. Som et ansatteid selskap kan vi sette premissene for hva et godt arbeidsmiljø er for oss. De viktige valgene for hvordan selskapet og arbeidsmiljøet skal være tar vi sammen.


I august flytter vi inn i nye lokaler i Kanalveien 107. Lokalene er utformet med et mål om at du skal ha lyst til å komme på jobb og arbeidsplassene skal være egnet for konsentrasjonsarbeid. Vi har også lagt opp til gode muligheter for å være vertskap for frokostmøter og meet-ups. Vi gleder oss til å vise deg hvordan det har blitt!Hvordan jobber vi

I Kantega liker vi å jobbe sammen med andre fra Kantega. Vi leter etter kunder hvor vi kan sitte flere sammen, og har en kombinasjon av ute- og inneprosjekter. Det betyr at noen av våre team er ute hos kunden, andre jobber for kunden i våre lokaler. Vi lever av å levere skreddersydd systemutvikling, og vi må kunne dekke inn alle roller i et utviklingsløp.


Lønns- og eiermodell

Vi mener at lik lønn for likt arbeid bør være en selvfølge. Vi har derfor en åpen lønnsmodell hvor alle vurderes innen fem ulike kategorier og kravene for hvert trinn er tydelige og forutsigbare. Disse kategoriene er handlingsramme, problemløsning, ledelse/ansvar, kommunikasjon og kvalifikasjon.


Det betyr at du enkelt kan få et overblikk over hva du kan utvikle deg på dersom du ønsker å klatre i lønnsstigen.

God fastlønn ligger i bunn, i tillegg tilbys alle ansatte medeierskap i selskapet. De første 1000 aksjene gir vi i velkomstgave, og etter ca. 2 år kan du eie det samme som de som har vært med fra starten i 2003 - til en fornuftig pris. Overskuddet det deler vi, selvfølgelig.


Kompetanseheving

Fagmiljøet i Kantega står veldig sterkt. Vi jobber aktivt for å bevare og videreutvikle fagmiljøene på tvers av kontorene våre. Vi har tro på at alle bør ha en god balanse mellom arbeid og fritid, for å ha det bra på begge fronter. Det betyr at vi har kompetanseheving i arbeidstiden. 


Vi digger muligheten vi har til å utvikle oss faglig, bryne oss på utfordringer og mestre dem sammen. 

Om Kantega

I dag er vi 170 personer i Kantega og vi trenger flere dyktige kollegaer. Vi eier vårt eget selskap. Det gjør noe med oss og forholdet til kundene våre og løsningene vi lager. Vi tar initiativ, og jobber for å få frem det beste i hverandre. Vi liker å jobbe med spennende kunder som løser viktige problemer for samfunnet.


Kunder

Vi har mange forskjellige og spennende kunder. Vi er blant annet inne hos Fiskeridirektoratet, Bildeleringen, Tryg, Vipps, BankID, Sparebank1, spennende start-ups som Resourcer og Counting Hero og mange flere.


Ble du litt mer interessert? Ring oss gjerne om du har spørsmål eller har lyst til å høre mer om hvordan vi jobber :D


Kontaktpersoner:

Frode Wærnes || +47 930 60 312 || frode.warnes_a_kantega.no

Audhild Kårstad || +47 975 80 374 || audhild.karstad_a_kantega.no