Skip to content

UX fagansvarlig til bergenskontoret

Bergen, Vestland, NorgeBergen

Jobb-beskrivelse

Kontoret vårt vokser, og vi trenger en person som kan ta et ekstra ansvar inn mot fagmiljøet for UX. Vi ser etter en som liker å ta ansvar, og som kan være med og skape og forme designmiljøet på kontoret. Som fagansvarlig følger du med på det store bildet, og du er nysgjerrig på ny teknologi, metoder og trender. Vi forventer at du tar ansvar for å bygge opp og forbedre UX-fagmiljøet internt, og at du er med på å bygge bro mot andre fagområder for å få til et enda bedre samarbeid. 


Likevel jakter vi ikke enhjørninger. Det betyr at vi ikke kommer til å skrive en spec med krav du umulig kan møte. Det vi er på jakt etter er personer som trives i et teknologimiljø. Du har minimum 5 års erfaring, og er god på akkurat det du er god på. Det viktigste er at du har noe du brenner for og er nysgjerrig på - uten at du trenger å kunne alt annet i verden samtidig.

Hvorfor velge oss?Kvalifikasjoner

Vi tilbyr en spennende rolle i et prisbelønnet arbeidsmiljø. Som et ansatteid selskap kan vi som jobber her sette premissene for hva et godt arbeidsmiljø er for oss. De viktigste valgene for hvordan selskapet og arbeidsmiljøet skal være tar vi sammen.


Rollen som fagansvarlig har ikke personalansvar per nå. Kontoret vokser stadig, og det vil naturlig komme mulighet for å søke personalansvar etterhvert for de som ønsker det. 

Hvordan jobber vi


I Kantega liker vi å jobbe sammen med andre fra Kantega. Vi leter etter kunder hvor vi kan sitte flere sammen, og har en kombinasjon av ute- og inneprosjekter. Det betyr at noen av våre team er ute hos kunden, andre jobber for kunden i våre lokaler. Vi lever av å levere skreddersydd systemutvikling, og vi må kunne dekke inn alle roller i et utviklingsløp.


Mye av magien i en utviklingsprosess skjer når flere fag jobber sammen for å lage løsninger som faktisk fungerer og dekker behovet kunden og tjenesteleverandøren har. En avgjørende del av denne prosessen er da å vite, og forstå behovet - og her kommer du inn.


Vi vet at fokustid er viktig, og hos oss er det dermed kun unntaksvis at du trenger å stå i spagat mellom to prosjekter, vi ønsker at du skal kunne fokusere på én kunde om gangen.


Lønnsmodell


Vi mener at lik lønn for likt arbeid bør være en selvfølge. Vi har derfor en åpen lønnsmodell hvor alle vurderes innen fem ulike kategorier og kravene for hvert trinn er tydelige og forutsigbare. Disse kategoriene er handlingsramme, problemløsning, ledelse/ansvar, kommunikasjon og kvalifikasjon. Det betyr at du enkelt kan få et overblikk over hva du kan utvikle deg på dersom du ønsker å klatre i lønnsstigen.


God fastlønn ligger i bunn, i tillegg tilbys alle ansatte medeierskap i selskapet. De første 1000 aksjene gir vi i velkomstgave, og etter ca. 2 år kan du eie det samme som de som har vært med fra starten i 2003 - til en fornuftig pris. Overskuddet det deler vi, selvfølgelig.

Kompetanseheving


Fagmiljøet i Kantega står veldig sterkt. Vi jobber aktivt for å bevare og videreutvikle fagmiljøene på tvers av kontorene våre. Vi har tro på at alle bør ha en god balanse mellom arbeid og fritid, for å ha det bra på begge fronter. Det betyr at vi har kompetanseheving i arbeidstiden.


Vi digger muligheten vi har til å utvikle oss faglig, bryne oss på utfordringer og mestre dem sammen.


Som fagansvarlig ønsker vi at du er en spesielt sterk bidragsyter for å bygge opp under fagmiljøet lokalt ved bergenskontoret. Du er god på å se trender, og du liker å lære sammen med andre. UX er et bredt fagområde, og det vil ikke være din jobb å vite noe om alt - men vi ønsker at du som fagansvarlig får frem bredden i de som jobber her.Om Kantega

I dag er vi 180 personer i Kantega og vi trenger flere dyktige kollegaer. Vi eier vårt eget selskap. Det gjør noe med oss og forholdet til kundene våre og løsningene vi lager. Vi tar initiativ, og jobber for å få frem det beste i hverandre. Vi liker å jobbe med spennende kunder som løser viktige problemer for samfunnet.


Kunder

Vi har mange forskjellige og spennende kunder. Vi er blant annet inne hos Fiskeridirektoratet, Bildeleringen, Tryg, Vipps, BankID, Sparebank1, spennende start-up selskap og mange flere.


Ble du litt mer interessert? 


Ring oss gjerne om du har spørsmål eller har lyst til å høre mer om hvordan vi jobber :D

Kontaktpersoner:

Frode Wærnes || Kontorleder || +47 930 60 312 || frode.warnes@kantega.no

Audhild Kårstad || Avdelingsleder || +47 975 80 374 || audhild.karstad@kantega.no