Skip to content

Erfarne utviklere som vil eie sin egen arbeidsplass

On-site
  • Oslo, Bergen, Oslo, Norge

Jobb-beskrivelse

Vi søker deg som vil jobbe på en trygg og solid arbeidsplass, med en bred kundeportefølje hvor vi tenker langsiktig sammen med kundene våre.

Stillingen krever at du har kontroll på helheten. At du tar del i forretningsutvikling og ikke minst forstår kundebehov og -kommunikasjon. Du må gjerne være best backend, frontend eller fullstack. Det er en forutsetning at du har holdt på en stund.Du får

I Kantega er du medeier i selskapet fra dag én. Det er fordi vi tror på deg og det du har å bidra med. Du får påvirke hvordan ting drives og utvikles, og du former selv din egen rolle i et hyggelig og sterkt fagmiljø. Det blir tid til kompetanseheving i arbeidstiden, god fastlønn og utbytte som aksjeeier. På en vanlig dag vil du jobbe med løsninger for noen av de mest kjente merkevarene i Norge.


Er dette deg?

Du er en senior utvikler med lengre erfaring. Java, Kotlin på backend og/eller Typescript med React på frontend står på lista over ting du kan. Uansett trives du med å blande faget ditt med forretningsutvikling.
Du er en selvgående og nysgjerrig person som liker å fordype deg i ny teknologi. Du er en en ansvarsfull lagspiller. Og så har du genuint lyst til å påvirke arbeidsplassen din.

Kvalifikasjoner

Oppgaver

Som utvikler i Kantega vil du være med å lage løsninger som gjør det lettere for kunder og forbrukere å få oversikt og kunne ta gode valg. Kanskje du vil jobbe med Vipps, Posten, Bank-ID, innovative start-ups eller energimarkedet?

Vi har en lang historikk med bank, digital identitet og personvern, og vi har mye å gjøre. Så vi kan se for oss at du blir involvert på en eller annen måte. Vi satser stort på datadrevet innovasjon, eIDAS og anti-hvitvasking, og vi trenger utviklere som kan snakke med kompetanse på AI og maskinlæring. 

Vi er også en samfunnsengasjert gjeng, så vi har blant annet flere pro bono-prosjekter for miljøorganisasjoner. Sånne valg kan vi ta fordi vi bestemmer selv.


Noe mer?

Hvis du er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i en ansatteid bedrift, kan du lese mer om det her.


Oppstart: Så snart som mulig, eller etter avtale

Type stilling: Fast stilling

Gleder oss til å høre fra deg!

or