Skip to content

Erfaren UX-designer i Oslo

Oslo, Oslo, Norge

Jobb-beskrivelse


I Kantega er vi 190 ulike fagspesialister og trenger flere dyktige kollegaer i UX-avdelingen. Vi eier vårt eget selskap. Det gjør noe med oss og forholdet til kundene våre og løsningene vi lager. I jakten på de beste løsningene hender det vi tar bittelitt av - noen ganger ;-) Vi tar initiativ, og jobber for å få frem det beste i hverandre og løsningene våre. Som UX'ere motiveres vi av å gjøre hverdagen til sluttbrukere bedre og å jobbe direkte med dem det gjelder. Vi vil skape verdi for kundene våre og spille dem gode gjennom designmetodikk. Vi liker å jobbe med spennende kunder som løser viktige problemer for samfunnet. I avdelingen vår har vi stor takhøyde hvor man skjønner typiske frustrasjoner, heier på hverandre og det er naturlig å dele. Vi digger muligheten vi har til å utvikle oss faglig, bli utfordret på det og mestre det. Har du lyst til å bli en del av gjengen vår?

Kvalifikasjoner

Større og sterkere UX-avdeling
Vi trenger flere flinke folk som kan bidra på eksterne og interne prosjekter. Blant kundene våre er utviklingsorienterte norske selskaper som Vipps, BankID, Sparebank1 og Posten, og vi trenger derfor en enda større og sterkere UX-avdeling for å kunne være en bedre leverandør for disse. Det som kjennetegner oss er at vi er fleksible og trives godt med ulike roller. Vi er rådgivere i tillegg til å være hands-on. Vi føler ansvar for at teamet fungerer godt, både faglig og sosialt. Vi liker å jobbe tverrfaglig, vi inkluderer andre og etablerer en felles forståelse. Vi bidrar i samtaler om prosess og hva vi burde gjøre av aktiviteter. Kjenner du deg igjen

Initiativ- og kunnskapsrik designer med en helhetlig tilnærming til designprosessen
Vi etterlyser nemlig deg som ikke gir deg på brukeropplevelse og som har god kunnskap om kundereiser, produktstrategi, konseptutvikling, brukerinnsikt og -testing, design og prototyping. Du visualiserer løsninger basert på kundebehov og har en god verktøykasse og metodikk. Trives godt i tidlig fase av prosjektene og er en god fasilitator. Du evner å initiere og sette retning for innovative utviklingsprosjekter og er oppdatert, nysgjerrig og en ivrig lagspiller. Vi ser spesielt etter deg som har 5 år eller lengre erfaring og står bredt i prosessen, samtidig som du er hands-on. Du trives i rollen som konsulent og evner å sette deg inn i kundens behov.

Et godt miljø og 1000 aksjer i velkomstgave
Vi tilbyr en spennende rolle i et hyggelig og prisbelønnet arbeidsmiljø. Riktig kandidat får muligheten til å bygge videre på suksesshistorien Kantega. God fastlønn ligger i bunn, i tillegg tilbys alle ansatte medeierskap i selskapet. De første 1000 aksjene gir vi i velkomstgave ved ansettelse!


Bli bedre kjent med oss :-)

Følg oss på Instagram: kantega_ux

Se filmen vår: The Mysterious Life Of UX Designers

Les Bloggen vår

Ukens designere på UX Norge: Pål Einar, Helene og Magnus

or