Skip to content

Erfaren fullstack-utvikler

Norge, Oslo, OsloOslo

Jobb-beskrivelse

Vi søker utviklere som har lyst å lage samfunnskritiske løsninger og samtidig få tid til faglig utvikling uten at det går utover fritiden din. I Kantega blir du en del av et kompetent og tverrfaglig miljø, med fokus på faglig utvikling, samspill og gode leveranser. Vi vil at du skal oppleve to ting: en god tilhørighet mellom deg og arbeidsplassen, og et godt samarbeid mellom deg og kundene. Det er det.

Kvalifikasjoner


Hvem du er

Vi ser etter deg med minimum 3 års erfaring med utvikling, fortrinnsvis med Java og tilhørende rammeverk. Har du i tillegg erfaring med JavaScript, HTML og CSS er det en fordel. Du er faglig dyktig, gira på å lære mer, og du ønsker å påvirke arbeidsplassen din. Som person er du selvdreven og nysgjerrig. Du tar initiativ til å dele din kunnskap med kolleger. Du behersker norsk svært godt både skriftlig og muntlig. Og det er et kjempepluss om du har erfaring fra konsulentbransjen.


Vi lover

  • Spennende prosjekter for ledende selskaper i Norge
  • Egen kompetanseutvikling i arbeidstiden
  • Bli en del av et tverrfaglig team i et av Norges fremste IT-konsulentmiljøer
  • Konkurransedyktig lønn
  • Eierskap i Kantega fra dag én med 1000 aksjer i velkomstgave
  • Fokus på å ha det gøy og sosialt sammen


Hvordan er det å jobbe i Kantega?

Det er som å komme hjem. Hjem blant lidenskapelige gourmetkokker, friklatrere, gamere, båtbyggere, folk som spiller i band, og et par-tre kandidater til symesterskapet på TV. Vi er litt nerdete i alle retninger, men vi har en felles lidenskap for faget vårt. Lidenskap er en av de viktigste levereglene våre. Det er det som gir verdifulle samarbeid med kunder som VIPPS, SpareBank1 og Posten.

I Kantega er du ikke bare en i mengden, du er faktisk medeier i selskapet. Det betyr at når selskapet vokser, så drypper det tilbake til deg. Du får være med på å sette retning, og kan påvirke for å velge de gode prosjektene, de som bidrar til samfunnet og som kan løses på måter som utvikler oss som selskap og mennesker. Alle kan være med på å forme fremtiden. Ingen eksterne eiere dikterer hva vi skal gjøre. Og vi gjør det bra!


Vi måler eller belønner aldri på antall fakturerte timer. Det du bidrar med faglig og sosialt er mye viktigere. Vi vil at du tar initiativ til å teste nye ting, og at du deler det du lærer med både oss andre og kundene. Kultur og samspill kommer alltid først i Kantega, og som ny vil du bli et likeverdig familiemedlem fra dag én. Kanskje det er derfor vi har den laveste gjennomtrekken i bransjen.


Vil du vite mer om stillingen, kan du kontakte Anders Skar, anders.skar@kantega.no, tlf. 930 60 401.