Skip to content

Er du en av våre nye avdelingsledere ved Oslokontoret?

Oslo, Oslo, NorgeOslo

Jobb-beskrivelse

Bli en nøkkelfaktor i Kantega!

Kantega er et konsulentbyrå med spesialisering på IT, design og softwareutvikling. Vi styrker avdelingsledelsen i Oslo med to nye avdelingsledere, og søker ledere med interesse for henholdsvis rekruttering og kundeutvikling i tillegg til personalledelse.

  • Dersom du har dine styrker innen kundeutvikling vil du få ansvaret for å videreutvikle de sterke og langvarige kunderelasjonene i samarbeid med salgsavdelingen.
  • Dersom du har dine styrker innen rekruttering, vil du få det helhetlige ansvaret for rekrutteringen i Oslo, i samarbeid med lederteamet.

Begge blir en del av lederteamet hvor vi har ett felles ansvar og hjelper hverandre. Vi tror det er en styrke at noen går i front for lede arbeidet på disse områdene som vi nå ser etter.Kantega gir deg en spennende og solid arbeidsplass hvor du får jobbe med ledelse av dyktige medarbeidere med en bred kundeportefølje. Vi har kunder som Vipps, SpareBank 1, Posten og andre av Norges største innen bank, forsikring, energi og offentlig sektor. Sammen med kundene lager vi IT-løsninger som forbedrer og forenkler livene til de fleste av oss.

Vi er også en samfunnsengasjert gjeng, og har gjennomført flere pro bono-prosjekter sammen med miljøorganisasjoner.

Kantega er en ansatteid bedrift, uten eksterne eiere. Du blir medeier fra dag en og har muligheten til like stor eierandel som alle andre innen 2-3 år med innflytelse til å påvirke selskapets retning.


Kvalifikasjoner

En variert rolle

Hos oss får du forme din egen rolle i et sterkt fagmiljø, og som deltager i lederteamet i Oslo får du stor innflytelse på hvordan Kantega drives og utvikles.

Som avdelingsleder i Kantega blir du leder for en gruppe på 12-15 konsulenter. Disse jobber på tvers av teknologi, fagområder og kundeprosjekt. I denne rollen er hovedansvaret knyttet til personalledelse, inkludert oppgaver som kompetanseutvikling, veiledning og oppfølging av ansatte. Målet er å aktivt fremme samarbeid, trivsel, motivasjon, læring og en positiv kultur i avdelingen.

Du vil jobbe med organisatorisk ledelse og verdiskapende arbeid for å utvikle konsulentvirksomheten. Du får mulighet til å bruke dine styrker og interesser til å utvikle Kantegas kompetanse, tjenesteområder og kundeforhold. 


I tillegg håper vi at du har

  • Erfaring med personalledelse, konsulentvirksomhet og software utvikling
  • En støttende lederstil som kjennetegnes av åpenhet, tillit og tydelig kommunikasjon.
  • Innsikt i innovasjon, forretningsutvikling, IT-markedet, nettverksbygging og verdiskaping
  • Relevant høyere utdannelse (solid ledelseserfaring kan erstatte utdanningskrav)

Vi feiret nylig 20 års jubileum, og det ble laget en oppsumering av årene. Ta en titt på: https://20aar.kantega.no/


Dersom du kjenner deg igjen i dette, vil vi gjerne bli bedre kjent med deg og vi ønsker deg velkommen til å søke på stillingen!

Vi samarbeider med Reflekt IT i denne rekrutteringsprosessen. 

Rekrutteringsrådgiver Marte Sundal (telefon 41 57 09 52) svarer med glede på spørsmål angående prosessen videre eller stillingen som konsulent hos Kantega.

or