Skip to content

Avdelingsleder til Oslokontoret

Norge, Oslo, OsloOslo

Jobb-beskrivelse

Kantega bringer deg raskere dit du vil, med et team som skalerer med dine behov. 

Kantega har en bred kundeportefølje, og vokser stadig. Nå ønsker vi oss en ny avdelingsleder i Oslo som vil bli en del av vår unike kultur og være med på videre vekst. Som avdelingsleder er det viktig at du ser, kjenner og utvikler hver enkelt medarbeider, og du må ivareta og utvikle kunderelasjoner. Du vil også være en del av ledergruppen i Oslo, og bidra til å utvikle Kantega som organisasjon. I tillegg blir du medeier i arbeidsplassen din. Det betyr at når selskapet går godt og vokser, så drypper det tilbake på deg.

Kantega i Oslo har fem likestilte avdelinger som er organisert for effektiv og moderne relasjonsledelse. Avdelingsleder får personalansvar for 12-15 konsulenter på tvers av teknologi, fagområder og kundeprosjekt. Hos oss finner du utviklere, ux-designere, testere, data scientists med flere.

I rollen som avdelingsleder vil du jobbe for at dine dyktige medarbeidere skal yte, trives og utvikles.


Kvalifikasjoner

Kjenner du deg igjen i følgende utsagn, ønsker vi å høre fra deg!

Du ønsker å jobbe både med organisatorisk ledelse og verdiskapende arbeid for å utvikle konsulentvirksomheten. Du får mulighet til å bruke dine styrker og interesser til å utvikle Kantegas kompetanse, tjenesteområder eller kundeforhold.

Vi ønsker at du har en støttende lederstil, at du evner å ta tak i utfordrende situasjoner og at du tar ansvar for helheten – for hele Kantega. Er du i tillegg åpen og tillitsskapende, samt trygg og tydelig i kommunikasjon med kollegaer og kunder, er det et godt utgangspunkt.

Kantega lever av de kloke hodene og trenger de beste med på laget. Du har derfor høyere utdannelse eller solid erfaring innen IT. Du har bred erfaring som systemutvikler og kjenner hverdagen til IT-prosjekter. Du er nysgjerrig på kundenes virksomhet og bidrar gjerne med forretningsutvikling når du ser muligheter. Du har relevant ledererfaring eller viser et klart potensial for moderne relasjonsledelse. I Kantega samarbeider ledergruppen, avdelingsledere, salg og konsulentene tett for å finne spennende oppdrag. Vi ser etter oppdragene som løfter både kunden, Kantega og konsulenten.

I Kantega gjør vi hverandre gode, tar ansvar og er lagspillere. Å være nysgjerrig og engasjert, er helt naturlig. Vi arbeider helhjertet for å gi våre konsulenter utfordrende oppgaver og for at vi skal skape de beste løsningene for kundene våre. For å få til dette, er vi tett på kunden og søker alltid etter å utvide våre nettverk.

Så bli en del av Kantega – bli medeier og påvirk både egen og selskapet sin utvikling. Det er nemlig ingen eksterne som bestemmer hva vi skal gjøre og satse på - det er helt opp til oss selv. Og Kantega gjør det bra!

I Kantega vil du ellers:

  • bli medeier og ha mulighet til like stor eierandel som alle andre innen 2-3 år
  • få en arbeidshverdag hvor du får brukt din faglige bakgrunn og evne til å utvikle folk
  • en sentral rolle i et 100% ansatteid selskap i solid vekst
  • ha gode muligheter til å vokse faglig og personlig i et godt arbeidsmiljø
  • ha mulighet til å forme din egen rolle
  • bli med i et ledende fagmiljø som bidrar til å utvikle tjenester som Norges befolkning bruker hver dag.
  • ha konkurransedyktig fastlønn, og utbytte som medeier


Har du spørsmål om stillingen, kan du kontakte leder for kontoret i Oslo, Abid Ali Teepo på +47 930 60 301. Send gjerne sms så ringer jeg opp igjen.


Vi gleder oss til å høre fra deg!Hør Anders og Maja fortelle litt om hva vi ser etter i en avdelingsleder. De er det selv også 😀